Team BOW versterkt!

 in Nieuws

Het team van Betrokken Ondernemers Woerden (BOW) is versterkt met de komst van Hanneke Weesie. En daar zijn we blij mee! Hanneke is al vele jaren actief op het terrein van betrokken ondernemen, in diverse functies in Woerden (bij ons en de gemeente Woerden) en bij MVO Nederland, Samen voor Nieuwegein, Samen voor Zeist. 

De BOW-intermediairs Hanneke en Marieke werken weer aan een mooi BOW-programma voor dit jaar. Met daarin de inmiddels van ons bekende activiteiten als de Dag van de betrokken ondernemer, NLdoet, kennissessies en de Woerden Werkt Mee Week. Daarnaast bieden we dit jaar nog meer maatwerktrajecten aan, omdat we zien dat daar behoefte aan is bij ondernemers. Zo organiseren we unieke events waar je als bedrijf de handen uit de mouwen steekt bij een maatschappelijke organisatie die goed bij je past.

En we begeleiden maatwerkadviestrajecten bij bedrijven om samen met management en medewerkers te kijken hoe jouw bedrijf zich duurzaam in kan zetten binnen Woerden, passend bij jullie wensen, kennis en expertise.

Daarnaast bouwen we aan een netwerk van ambassadeurs; ben jij een betrokken ondernemer en draag je BOW een warm hart toe, stuur dan een mailtje aan een van de bestuursleden via bestuur@betrokkenondernemers.nl 

Op de foto van links naar rechts: Marieke Dik, Baukje Stam, Hanneke Weesie, Karin Horsting, Stephanie Verkerk en Danny Boere. Lees hier meer over ons team.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X