DEZE WORKSHOP ZIT VOL…
Wil je op de hoogte gehouden worden als er een plekje vrijkomt? Stuur dan een mailtje naar info@betrokkenondernemerswoerden.nl 

Vrijwilligers vinden is een uitdaging. Recruitment bureau RAAS leert jou de kneepjes van het vak in deze workshop. Leer hoe je aantrekkelijk wordt voor vrijwilligers die perfect bij jouw organisatie passen. Je krijgt praktische handvatten voor een effectieve wervingsstrategie. En tijdens de workshop denken we actief met jou mee over de problemen waar je tegenaan loopt.

Wat je leert:
* mogelijkheden om vrijwilligers te werven
* de juiste mensen aantrekken
* wervingsplan/strategie te maken

Extra: Tijdens deze interactieve workshop kun je een vacaturescan winnen. Dat is een analyse van jouw vacaturetekst met tips, samen met een doelgroep- en marktanalyse. Zo schrijf je in no-time vacatureteksten die onderscheidend zijn.

Wanneer: dinsdagavond 18 juni
Waar: Bij RAAS, De Bleek 7 in Woerden
Tijd: 19.00 uur tot 21.00 uur

Kosten: gratis – Deze workshop wordt georganiseerd door Betrokken Ondernemers Woerden in samenwerking met Hart voor Woerden en RAAS.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar hanneke@betrokkenondernemerswoerden.nl 
Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij.

Heel graag tot 18 juni, de koffie staat voor je klaar!

Wie is RAAS
Wij zijn RAAS. Als verlengstuk van HR-afdelingen door heel Nederland verzorgen wij toptalenten, zetten we de puntjes op i binnen het recruitment proces en zetten wij merken in de spotlight met onze knallende employer branding campagnes!

Met onze expertise hebben we een interactieve workshop ontwikkeld die precies inspeelt op deze uitdagingen. We laten zien hoe je de juiste Employer Branding creëert voor het aantrekken van personeel en/of vrijwilligers die perfect bij jouw organisatie passen. Vervolgens delen we praktische strategieën om deze branding om te zetten naar een effectieve wervingsstrategie. We gaan nog een stap verder: tijdens de workshop denken we actief met jou mee over de problemen waar je tegenaan loopt.

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op 18 juni en onze expertise met je te delen.

Start typing and press Enter to search

X