Ondernemen met impact Woerden

 in Nieuws

Foto: Diana Bekker, Foto di Vita

Steeds meer ondernemers en organisaties hebben de ambitie om maatschappelijk het verschil te maken en doen dat door de wijze waarop ze zich als bedrijf organiseren en hun mogelijkheden inzetten. Betrokken Ondernemers Woerden brengt ondernemers samen, en ondersteunt hen met advies, inspiratie en netwerk om concreet en resultaatgericht het verschil te maken. Bedrijven die dit aantoonbaar doen worden beloond met het label Ondernemen met impact Woerden.

Het label Ondernemen met impact Woerden is er voor bedrijven in gemeente Woerden die aan de slag willen met ondernemen met impact of al aan de slag zijn en hun impact in het bedrijf en in de directe omgeving willen vergroten. Met het werken aan het behalen en behouden van het label wordt de maatschappelijke betrokkenheid van bedrijven niet alleen vergroot, maar ook zichtbaar gemaakt en gefaciliteerd. Bedrijven dragen individueel en gezamenlijk bij aan zoveel mogelijk betekenisvolle impact in de regio. Tegelijkertijd werken zij daarmee aan een toekomstbestendige organisatie en een aantrekkelijke organisatie voor hun klanten, personeel en opdrachtgevers.

Het label Ondernemen met impact (Drechtsteden) is ontwikkeld door Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen Dordrecht. Wij zijn dankbaar voor de samenwerking!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X