Workshop ‘Samenwerken met bedrijven’

Maatschappelijke organisaties welkom!
Dinsdag avond 18 juni om 19.30 uur (locatie volgt)

Met regelmaat organiseren we de workshop ‘Samenwerken met bedrijven’. In samenwerking met Hart voor Woerden nodigen we maatschappelijke organisaties uit om deel te nemen. 

Een inspirerende bijeenkomst waarbij we in gesprek gaan over de samenwerking met het bedrijfsleven. We zullen kennis uitwisselen en krachten te bundelen om samen meer impact te kunnen maken.

Tijdens deze 1,5 uur durende workshop gaan we heel tevens heel concreet aan de slag met de vragen:
-Hoe profileer je de eigen organisatie en hoe kijkt het bedrijfsleven naar vrijwilligerswerk?
-Wat zou willen bereiken op het gebied van samenwerking met bedrijven?
-Wat heb je nodig van een ander en hoe verpak je deze vraag?

Interesse om een volgende keer te komen? Je kan je hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar marieke@betrokkenondernemerswoerden.nl

Op 6 februari vond de eerste workshop plaats in Kasteel Woerden

Lees hier meer:

Wat een energie!
De droom van Jacqueline van Noordenne van ZeroWaste: een recycle bar in alle bedrijven in gemeente Woerden. De ideeen vlogen over tafel hoe dit te realiseren.
De wens van Carlijn Okkerman en Jozina Bronkhorst van Abrona Nudoen! om hun getalenteerde en gemotiveerde cliënten (nog) meer in te zetten. Voor administratieve klusjes, inpak-en uitzoekwerk. Of om hen mee te laten werken bij een fietsenmaker of houtbedrijf.
Het idee van Lilian Lindhout van stichting Met je hart om een zomeractiviteit te organiseren voor eenzame ouderen. Want op het moment dat velen van ons lekker op vakantie zijn en genieten van de zon, zijn zij eenzamer dan ooit.
En het ideaal van Abrona Ambulant om meer ontmoetingen te organiseren voor hun cliënten. Want ook bij hen speelt eenzaamheid. De activiteit die SalesMarketeer eerder voor en met hen organiseerde, heeft zoveel impact op hen gehad. Een kerstbijeenkomst met bingo en aandacht; het lijkt zoiets kleins. Maar het heeft enorme impact..

Kasteel Woerden, bedankt voor de geweldige locatie en service vanavond (we hadden het kasteel helemaal voor onszelf; wow!).

Start typing and press Enter to search

X