MATCHES TE MAKEN

Bekijk een selectie van de mogelijkheden en zet je in!

datum Actie Voor wie? Uitleg
NTB Teamdag (uitje) voor bedrijven Bedrijfsvrijwilligers die met elkaar iets goeds willen doen en de handen uit de mouwen willen steken! Het is ons doel om alle professionals die werkzaam zijn binnen de Gemeente Woerden één dag van hun werktijd aan de Woerdense samenleving te laten geven. Lijkt het u bijzonder om samen met uw team een bijdrage te leveren aan een maatschappelijke organisatie in de Gemeente Woerden? Meld je aan!
NTB Helpen met voedsel sorteren bij de Voedselbank Bedrijfsvrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken! Soms is er een extra grote levering van voedsel bij de voedselbank. Vrijwilligers van de voedselbank hebben hier een flinke klus aan en kunnen je hulp soms echt gebruiken! Meld je aan!
NTB Brainstorm Challenge op vraagstukken  Bedrijfsvrijwilligers die creatief, strategisch hun denkkracht willen inzetten Betrokken Ondernemers Woerden heeft een behoorlijk aantal boeiende (hulp)vragen gekregen vanuit ons netwerk van maatschappelijke organisaties. Samen met andere ondernemers ga je aan de slag met maatschappelijke (hulp)vragen. Kortom; we doen het in het ‘hier en nu’ en je bent direct van waarde! Je kan deze activiteit zien als vervanging van de eerder georganiseerde beursvloer, meet to match. Meld je aan!
NTB Energie besparen in het kasteel Bedrijfsvrijwilligers met kennis van energie besparen (thuis) Bewoners van Abrona Kasteel willen leren hoe zij praktisch energie kunnen besparen. Weet jij hoe dit kan en wil je dit uitleggen middels een interactieve workshop? Meld je aan!

Start typing and press Enter to search

X