VOOR BEDRIJVEN

Wil je als ondernemer een goede buur zijn, mooie initiatieven steunen en je graag met je medewerkers inzetten voor de Woerdense samenleving? Dan bent u een betrokken ondernemer met hart voor uw stad e.o.!

Betrokken Ondernemers Woerden (BOW) werkt aan de missie: alle bedrijven in Woerden samen laten werken met maatschappelijke organisaties om zo Woerden een stukje mooier te maken.

Van werkvloer tot directiekamer en in samenwerking met lokale maatschappelijke organisaties, positieve impact maken op onze stad en haar inwoners.

PARTNERSCHAP
Wanneer je partner wordt van Betrokken Ondernemers Woerden stellen wij je in de gelegenheid iets voor een ander te betekenen. Wij weten waar de maatschappelijke organisaties in de regio behoefte aan hebben en verbinden ze met professionals uit het Woerdens bedrijfsleven. Betrokken ondernemen begint bij jezelf en doe je samen. Samen gaan we voor een hechtere samenleving.

NETWERK EN EVENTS
Kom vervolgens naar de gratis BOW netwerkbijeenkomsten en events. Laat daar zien wat je wil doen voor een ander of doe inspiratie op. En maak je collega’s enthousiast om met hoofd, hart of handen een maatschappelijke organisatie te helpen!

AMBASSADEURSCHAP
In een partnerschap met BOW zit tevens ambassadeurschap. Als je partner wordt van BOW adopteer je dus gelijk ook een maatschappelijke organisatie. Het mes snijdt aan twee, nee drie kanten! Je kan met je medewerkers van betekenis zijn voor die maatschappelijke organisatie, je stelt hen in staat om kosteloos onderdeel te zijn van het betrokken ondernemen netwerk én we weten dat dit soort contacten voor je medewerkers veel meer opleveren dan dat ene moment van je inzetten. Je doet iets voor een maatschappelijke organisatie, je ziet de ander en dat contact is ‘priceless’.

Interesse in partnerschap? Neem contact met ons op

Zijn er voordelen? Ja, heel veel:

Voor bedrijven:

 • Goed nabuurschap
 • Toegang tot ons netwerk
 • Versterken imago en reputatie
 • Positieve media-aandacht
 • Aantrekkelijk werkgeverschap

Voor medewerkers:

 • Inspiratie en energie
 • Voldoening in het helpen van anderen
 • Onverwachte ontmoetingen met ‘nieuwe’ mensen

Zijn er voorwaarden? Slechts een paar:

 • Vanaf €  750 op jaarbasis
 • Eén dag van uw medewerkers voor Woerden

WAT KRIJGT U VAN ONS

Icoon advies

MATCHEVENEMENTEN

In een plezierige sfeer netwerken en verbindingen leggen tussen bedrijven waarbij uw vraag centraal staat. Onze matchevenementen dragen daaraan bij.

MATCH OP MAAT

Wij faciliteren matches op het gebied van:

 • helpende handen
 • kennis en kunde
 • middelen en materialen

ADVIES MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN ONDERNEMEN

Wij helpen u om vanuit uw visie en waarden uw HR-doelen te verbinden met MVO-doelen. Wij ondersteunen u in de ontwikkeling en implementatie van het beleid en meten de resultaten.

ARBEIDSPARTICIPATIE

Samen met Woerden Werkt, Ferm Werk, het UWV en maatschappelijk betrokken ondernemers realiseren wij ontmoetingen. Voorafgaand aan de Kom Binnen Bij Bedrijven organiseert Samen voor Woerden de Pak Je Kansen Dag.

Sponsor een partnerschap voor vrijwilligersorganisaties

Betrokken ondernemers kunnen ook een partnerschap doneren aan vrijwilligersorganisaties in Woerden. Wilt u dit ook? Een aantal ondernemers gingen u voor:

Namens Betrokken Ondernemers Woerden en de vrijwilligersorganisaties: hartelijk dank!

Wil jij je als vrijwilligersorganisatie ook aansluiten bij het netwerk van betrokken ondernemers in Woerden? Of wil jij als ondernemer een partnerschap cadeau doen? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag over de mogelijkheden.

Matches

Verschillende bedrijven en ondernemers zijn u voor gegaan in het bevorderen van een hechtere samenleving. Benieuwd hoe u een bijdrage kunt leveren aan sociale cohesie? Bekijk hier de projecten ter inspiratie.

kom in actie als

ERVARINGEN ONDERNEMERS EN WERKNEMERS

Bernhard Drost, alg. directeur Ferm Werk:

‘De Beursvloer is een prachtig initiatief dat kenmerkend is voor Woerden. Het illustreert samenwerking, elkaar willen helpen en het markeert onderlinge afhankelijkheid. Ferm Werk kan niet zonder samenwerking met het bedrijfsleven én met maatschappelijke organisaties in onze gemeente. Daar werken we iedere dag natuurlijk voor, maar de Beursvloer geeft hieraan een extra impuls en dimensie. Wij zetten ons in om steeds weer betekenisvol voor anderen te kunnen zijn.’

Wilco Verdoold, directeur Budeco:

‘Tijdens de Beursvloer van 2011 ontdekten we dat het heel leuk en bevredigend is om als bedrijf iets te doen voor Woerden. Sindsdien zijn we partner. Door een relatief kleine inspanning help je maatschappelijke organisaties flink vooruit. We hebben Samen voor Woerden steeds beter leren kennen en waarderen. Naast de beursvloer initieert Samen voor Woerden ook allerlei andere projecten waardoor maatschappelijk betrokken ondernemen makkelijker en effectiever wordt.’

Frank van der Heijden, directeur HeijWaal:

‘Als vastgoedbedrijf voelen wij ons betrokken bij onze lokale samenleving. Onze betrokkenheid stimuleren we door gericht bijdrage te leveren in munten, mensen en materialen. Na de eerste Beursvloer zijn wij partner geworden. Samen voor Woerden biedt een goed platform om betrokken ondernemers te koppelen aan bijpassende maatschappelijke organisaties. Het directe contact en de resultaten zijn telkens weer een mooie ervaring.’

PARTNERS

VRIEND VAN

Wilt u geen partner worden, maar draagt u Betrokken Ondernemers Woerden wel een warm  hart toe? U kunt Vriend worden van ons netwerk. Daarmee (onder)steunt u onze missie en activiteiten.

Vriend van:

Gamma Woerden

Start typing and press Enter to search

X