Anders kijken naar werven vrijwilligers

 in Nieuws

Op dinsdagavond 18 juni organiseerde onze partner RAAS een bruisende en interactieve workshop over het werven van vrijwilligers. “We moeten en kunnen echt veel breder kijken. Echt een eye-opener”,  en “We moeten mensen totaal anders gaan benaderen. Als niet kan zoals het moet, dan moet het zoals het kan. Weg met de kaders!”,  aldus twee tevreden deelnemers. 

RAAS: “We zijn alweer bijna drie jaar partner van Betrokken Ondernemers Woerden. In deze tijd hebben we ons al op verschillende manieren ingezet als vrijwilliger. Tijdens een van onze gesprekken ontstond het idee om onze expertise te delen, en zo is de workshop ‘Werven van Vrijwilligers’ ontstaan.

En wat een enthousiasme! Voor we het wisten, zat de workshop bomvol. Van zorginstellingen tot aan sportverenigingen. We hebben enorm genoten van de energie en de vele mooie en creatieve ideeën.

Een speciale dank aan alle deelnemers voor hun waardevolle bijdragen en
Hanneke Weesie voor de feilloze organisatie!

Daarnaast zetten we ons eigen team ook nog even in de spotlight.
Host🎤: Ouke van Bokkem ✔
Organisatie🤝: Lisa Stuurman & Vincent van der Graaf
Portier🚪: Roy Laan
Recruitment begeleiding🥇: Kenneth B. & Annelotte De Vreugd

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X