OVER ONS

Versterken hechtere samenleving

Sinds 2009 zijn wij actief om het Maatschappelijke Betrokken Ondernemen te stimuleren. Het doel is de samenwerking en sociale binding tussen bedrijf en samenleving te vergroten om de sociale cohesie te vergroten.

De nadruk ligt op werknemers die een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke organisaties met inzet van kennis en kunde, menskracht en middelen, oftewel met hoofd, handen en hart.

Onze kernwaarden

Samenwerken – Verbinden – Inspireren

Betrokken Ondernemers Woerden is aangesloten bij de landelijke stichting Samen voor Betrokken Ondernemen

Wat is onze missie?

Missie 2030

Onze missie is om bedrijven en maatschappelijke organisaties in Woerden nauw samen te laten werken en een sterk, zelfredzaam en duurzaam netwerk te laten vormen.

 • Nanette Mostert
  Nanette Mostert Intermediair

  Als import Woerdenaar (sinds 2005) kunt u mij kennen van bestuursfuncties bij een aantal Woerdense maatschappelijke organisaties (Volksuniversiteit Het Groene Hart, Groot Woerdens Dictee, Belangenvereniging Binnenstadbewoners en Runners Club Woerden). Ik ben communicatieadviseur. Voor het laatst in dienstverband bij BDO Accountants & Adviseurs en tegenwoordig op freelance basis. Van beide markten thuis dus, ideëel en commercieel. Communicatie is mijn vak en mijn hobby; de smeerolie in de machine. Effectieve communicatie verbindt en daarom vitaal in onderlinge relaties. Ik zet in op samenwerking om zo te winnen aan communicatiekracht.

 • Hanneke Weesie
  Hanneke Weesie Intermediair

  Wat fijn om weer terug te zijn bij Samen voor! In 2010 heb ik Samen voor Nieuwegein opgezet en jaren later mocht ik een collega tijdens haar verlof vervangen bij Samen voor Zeist. En nu dan aan de slag als intermediair bij Samen voor Woerden. Ik ken Woerden vanuit mijn tijd als projectleider bij Woerden Werkt, en heb Woerden leren kennen als een mooie en sfeervolle stad met betrokken inwoners en ondernemers. Het voelt goed om bij te mogen dragen aan dit stuk betrokken ondernemerschap en om een brug te slaan tussen ideeel en commercieel.

BESTUUR

 • Junior Brandenburg
  Junior Brandenburg Voorzitter

  Velen zullen Junior Brandenburg kennen als eigenaar van restaurant El Rey. Of van een van zijn vele andere activiteiten en bezigheden. Zijn betrokkenheid was al op jonge leeftijd merkbaar. Zo begon Junior op 15-jarige leeftijd al bij de Stichting Speelweek Nieuwerbrug. Ook nam hij, als groot muziekliefhebber, de voortrekkersrol bij het opzetten van festival Babypop. Daarnaast bekleedde de ondernemer verschillende bestuursfuncties om de binnenstad veiliger, gezelliger en succesvoller te maken. Sinds een aantal jaar zet Junior zich in als voorzitter bij Samen voor Woerden. Zijn creativiteit en enthousiasme werken aanstekelijk. ‘Maatschappelijk betrokken ondernemen is vooral heel erg leuk, en dat zet ik graag nog meer op de kaart!”

 • Karin Horsting
  Karin Horsting Secretaris

  Met ingang van 2021 is Karin als secretaris toegetreden tot het bestuur van Samen voor Woerden. Sinds 2007 woont Karin in Woerden en nadat zij jarenlang haar eigen bureau in de sport had, is zij in 2018 gestart met haar onderneming Eerbetoon Uitvaartbegeleiding. In haar ondernemerschap heeft zij altijd oog voor maatschappelijke betrokkenheid. “Helpen maakt je happy, iets voor een ander betekenen, voelt goed.  Door commerciële bedrijven met maatschappelijke organisaties te verbinden, ontstaan impactvolle resultaten. De Woerdense samenleving met elkaar een beetje mooier maken, dat is waarvoor ik dit doe. Dat is waarom ik graag mijn steentje bijdraag.”

 • Danny Boere
  Danny Boere Penningmeester

  Danny Boere (37) is geboren en getogen in het pittoreske Oudewater. Hij is vader van twee kinderen, loopt graag hard en is gek op voetbal en motorrijden. Danny werkt als accountant en belastingadviseur bij Oudshoorn & Schoe Accountants en Belastingadviseurs B.V., waarvan hij mede-eigenaar is. Naast zijn werk en hobbies is hij maatschappelijk actief. Zo zette hij zich jarenlang in voor Koningsdag en is hij nog steeds actief voor JCI en de Woerdense VakantieWeek. “Het ligt in mijn aard om vrijwilligerswerk te doen. Mijn dochter is gehandicapt en heeft veel zorg nodig. Misschien komt het willen zorgen ook daarvandaan.” Ondanks het feit dat Danny een onderneming in Woerden heeft, wil hij het maatschappelijk veld nog beter leren kennen. “Als penningmeester bij Samen voor Woerden kan ik mijn expertise inzetten en tegelijkertijd nieuwe mensen en ondernemers leren kennen. En het is voor mij een mooie kans om bij te dragen aan betrokken ondernemerschap in Woerden”.

Beloningsbeleid
De bestuursleden hebben allen een onbezoldigde functie, en dragen bij vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid.
RSIN: 820855935

Beleidsplan
Wij werken met een Koersdocument, waarin we concreet richting geven aan ons beleid en activiteiten. Het Koersdocument is openbaar, de meest recente versie kunt u indien gewenst bij ons opvragen door een e-mail te sturen naar info@samenvoorwoerden.nl

 • Dick van der Snoek
  Dick van der Snoek
 • Willy Breunesse
  Willy Breunesse
 • Linda Eduardo
  Linda Eduardo
 • Harald Lakerveld
  Harald Lakerveld Fotograaf

AMBASSADEURS

Start typing and press Enter to search

X