Wat is onze missie?

Missie 2030

Onze missie is om bedrijven en maatschappelijke organisaties in Woerden nauw samen te laten werken en een sterk, zelfredzaam en duurzaam netwerk te laten vormen.

 • Marieke Dik
  Marieke Dik Intermediair

  Wat een mooie uitdaging is dit voor mij! Vele Woerdenaren kennen mij van diverse evenementen en activiteiten die ik mocht bedenken en uitvoeren in Woerden. Daarnaast help ik organisaties om hun merk en/of mensen in beweging te krijgen. Of het nu gaat om werkplezier en trots creëren of nieuwe kansen zoeken en benutten. Wat ik ook doe, ik ben altijd op zoek naar de essentie, de betekenis, daar waar het raakt en beklijft. Tof dat ik mijn visie en werkwijze mag inbrengen voor Betrokken Ondernemers Woerden. En mede mag zorgen dat er mooie momenten en verbindingen zijn met maatschappelijke organisaties. Samen met het bestuur, met Natascha en alle betrokken partners en ondernemers, die ook willen bijdragen aan een inclusieve en hechte samenleving.

BESTUUR

 • Baukje Stam
  Baukje Stam Voorzitter

  Baukje is sinds mei 2022 voorzitter van Betrokken Ondernemers Woerden. Ze is strategisch adviseur voor goede doelen organisaties, overheden en onderwijs op het gebied van impactmaximalisatie. Daarbij gaat ze met organisaties op zoek naar de best passende aanpak om zoveel mogelijk maatschappelijke waarde te creëren. “De wereld een beetje mooier maker, dat kan alleen als we het samen doen. Ik zet me graag in om ook aan de Woerdense samenleving mijn steentje bij te dragen.” Baukje is een echt buitenmens, zeilen in Friesland en naar de Wadden, wandelen met haar border collie en de wereld over fietsen met haar lief.

 • Karin Horsting
  Karin Horsting Secretaris

  Met ingang van 2021 is Karin als secretaris toegetreden tot het bestuur van Samen voor Woerden. Sinds 2007 woont Karin in Woerden en nadat zij jarenlang haar eigen bureau in de sport had, is zij in 2018 gestart met haar onderneming Eerbetoon Uitvaartbegeleiding. In haar ondernemerschap heeft zij altijd oog voor maatschappelijke betrokkenheid. “Helpen maakt je happy, iets voor een ander betekenen, voelt goed.  Door commerciële bedrijven met maatschappelijke organisaties te verbinden, ontstaan impactvolle resultaten. De Woerdense samenleving met elkaar een beetje mooier maken, dat is waarvoor ik dit doe. Dat is waarom ik graag mijn steentje bijdraag.”

 • Danny Boere
  Danny Boere Penningmeester

  Danny Boere (37) is geboren en getogen in het pittoreske Oudewater. Hij is vader van twee kinderen, loopt graag hard en is gek op voetbal en motorrijden. Danny werkt als accountant en belastingadviseur bij Oudshoorn & Schoe Accountants en Belastingadviseurs B.V., waarvan hij mede-eigenaar is. Naast zijn werk en hobbies is hij maatschappelijk actief. Zo zette hij zich jarenlang in voor Koningsdag en is hij nog steeds actief voor JCI en de Woerdense VakantieWeek. “Het ligt in mijn aard om vrijwilligerswerk te doen. Mijn dochter is gehandicapt en heeft veel zorg nodig. Misschien komt het willen zorgen ook daarvandaan.” Ondanks het feit dat Danny een onderneming in Woerden heeft, wil hij het maatschappelijk veld nog beter leren kennen. “Als penningmeester bij Samen voor Woerden kan ik mijn expertise inzetten en tegelijkertijd nieuwe mensen en ondernemers leren kennen. En het is voor mij een mooie kans om bij te dragen aan betrokken ondernemerschap in Woerden”.

Beloningsbeleid
De bestuursleden hebben allen een onbezoldigde functie, en dragen bij vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid.
RSIN: 820855935

AMBASSADEURS

Start typing and press Enter to search

X