Veel energie tijdens workshop in Kasteel Woerden

 in Nieuws

Wat een energie tijdens de workshop Samenwerken met bedrijven! De workshop wordt jaarlijks gegeven, onder andere ter voorbereiding op NLdoet. Tijdens de workshop leer je hoe je jouw organisatie kunt profileren, hoe het bedrijfsleven naar vrijwilligerswerk kijkt en wat je zou willen bereiken met de samenwerking met bedrijven. 

De deelnemers van de workshop bruisten van de energie en ideeën.

De droom van Jacqueline van Noordenne van ZeroWaste: een recycle bar in alle bedrijven in gemeente Woerden. De ideeën vlogen over tafel hoe dit te realiseren.

De wens van Carlijn Okkerman en Jozina Bronkhorst van Abrona Nudoen! om hun getalenteerde en gemotiveerde cliënten (nog) meer in te zetten. Voor administratieve klusjes, inpak-en uitzoekwerk. Of om hen mee te laten werken bij een fietsenmaker of houtbedrijf.

Het idee van Lilian Lindhout van stichting Met je hart om een zomeractiviteit te organiseren voor eenzame ouderen. Want op het moment dat velen van ons lekker op vakantie zijn en genieten van de zon, zijn zij eenzamer dan ooit.

En het ideaal van Abrona Ambulant om meer ontmoetingen te organiseren voor hun cliënten. Want ook bij hen speelt eenzaamheid. De activiteit die SalesMarketeer eerder voor en met hen organiseerde, heeft zoveel impact op hen gehad. Een kerstbijeenkomst met bingo en aandacht; het lijkt zoiets kleins. Maar het heeft enorme impact..

Kasteel Woerden, bedankt voor de geweldige locatie en service vanavond (we hadden het kasteel helemaal voor onszelf; wow!).

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X