E-book Trends vrijwillige inzet

 in Nieuws

YES, hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk 2024.
Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa, handig gebundeld in één e-book.

Ontdek de nieuwste vrijwilligerswerk trends: wat is populair, wat willen vrijwilligers het komend jaar, hoe speel je hier op in en meer. Met de nieuwste big data trends, inzichten uit het grootste vrijwilligersonderzoek en beschouwing vanuit de wetenschap met prof. dr. Lucas Meijs. Inclusief een uitgebreide Tip Guide met de beste tips en voorbeelden voor vrijwilligersmanagement, van werving tot binden. Met dit gratis e-book ben je in één klap klaar voor een toekomst van vrijwillige inzet. Veel plezier!

Vraag hem hier gratis aan!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X