Op een ogenschijnlijk gewone dinsdagavond kwamen drie medewerkers van VOS Logistics, de Terugwinning én 14 bewoners van Abona samen voor de onthulling van een dartkast. Wat begon met een eenvoudige hulpvraag ‘Een dartkast voor onze bewoners van Brediushof Abrona’ werd zo maar een avond om nooit meer te vergeten…

VOS Logistics doneerde als sponsor aan de Terugwinning een bedrag zodat daar medewerkers een waanzinnig mooie dartkast op maat konden maken. Met alle specifieke wensen vanuit Abrona zodat de kast geschikt is voor de bewoners daar.

Na de onthulling speelden deze twintig mannen twee uur lang samen dart. Wat een sfeer! Er werd gelachen, aangemoedigd, geholpen en gejoeld. Maar bovenal voelde ze zich allemaal trots en verbonden met elkaar.

Colin en Dax van VOS Logistics spelen in hun vrije tijd op hoog niveau dart. Vanavond speelden ze samen met de bewoners en gaven daarna terug: “Dit willen we heel graag een paar keer per jaar komen doen bij Abrona, het is zó mooi om te zien hoe blij en fanatiek deze mannen waren”.

Heel graag…een paar keer per jaar…! Dit gebeurt er dus als je zelf ervaart hoe blij anderen worden van jouw inzet. Je blik verruimd, je verbind je met anderen en het bezorgt je bovenal een geweldig gevoel…

Related Projects

Start typing and press Enter to search

X