Unieke kunst door unieke kunstenaars! Tamara, Coen en Vincent zijn drie van de ontwerpers. Via Photoshop en Indesign maken zij en hun collega’s van Digiteam Woerden de meest geweldige schilderijen en kaarten.

Er hangen al een aantal van hun werken in het gemeentehuis Woerden. Dat smaakte naar meer. Digiteam Woerden wilde wel op meer plekken exposeren. En dat gaat dit najaar gebeuren!

Judy van Vliet, coördinator bij Ontmoetingscentrum Zonnehof was meteen enthousiast. “Het is voor onze cliënten leuk om hier af en toe nieuwe kunst te zien. De werken van Digiteam Woerden zijn uniek en kleurrijk. We zijn blij met de komende expositie!”.

Bij Klein Houtdijk en Heerlijk Houtdijk komt er een expositie met deels bestaande werken en deels werken op maat. Fenne, regiebegeleider van Digiteam Woerden: “De werken komen te hangen in een omgeving van mensen met dementie. Via de kunstwerken willen we herinneringen tot leven laten komen. Onze ontwerpers zijn erg enthousiast over de expositie en zijn al volop aan de slag met ideeen op moodboards.”

De exposities staan gepland voor dit najaar en zijn dan deels toegankelijk voor publiek.

Related Projects

Start typing and press Enter to search

X