Betrokken ondernemen, dat klopt altijd…en bij deze actie klopte alles! Medewerkers van Salesmarketeer hadden een missie: organiseer in korte tijd een kerstevent met leuke activiteiten voor 50 mensen van Abrona Ambulant.

Ronald Bottema van Salesmarketeer vertelt: “Afgelopen vrijdag hebben we een onvergetelijke ochtend mogen verzorgen die in het teken stond van samenzijn, gezelligheid en met elkaar genieten in een mooie kerstsfeer. Marcel Fokker kwam als de zingende kerstman, waarbij er uit volle borst werd meegezongen, daarna hebben wij een kerstbingo gepresenteerd met mooie prijzen voor iedereen. Als afsluiter hebben we een lunch verzorgd. Het was óók een onvergetelijke ochtend voor ons. Het is zo mooi om zoveel blije gezichten te zien. Wat hebben wij ervan genoten.”

Abrona Ambulant ondersteunt volwassenen met een verstandelijke beperking o.a. in Woerden en biedt langdurige zorg, behandeling, participatie en maatschappelijke ondersteuning, gericht op zelfstandig wonen. Zichtbaar genoten zij ook van dit kerstevent bij KAS meeting en eventlocatie. Medewerker van Abrona Ambulant: “Het was perfect georganiseerd en zeker voor onze cliënten voor herhaling vatbaar.”

Salesmarketeer heeft toegezegd dit volgend jaar weer voor Abrona Ambulant te willen organiseren. Voor deze groep mensen is een terugkerende activiteit met dezelfde gezichten die het organiseren heel prettig en het zorgt voor verbinding.

En precies dat…maakt het een verhaal waar wij helemaal warm van worden!

Related Projects

Start typing and press Enter to search

X