Het bedrijf Salesmarketeer organiseerde afgelopen december een kerstevent voor 50 cliënten van Abrona Ambulant. Tussen medewerker Vincent en een cliënt ontstond een klik. Nu wandelt Vincent als vrijwilliger mee in de wandelgroep bij Abrona.

Vincent, een van de medewerkers van Salesmarketeer, verzorgde tijdens het kerstevent de afsluitende lunch: “Dit deden we samen met de cliënten van Abrona. Dat maakte het zo leuk. Je bent samen bezig en leert elkaar kennen. Op deze manier ontstond er op een hele natuurlijke manier een klik. Een van de jongens van Abrona hielp in de bediening. Hij houdt niet zo van lang stil zitten. Dat herken ik ook bij mezelf!”, lacht Vincent. Op een gegeven moment vertelde de jongen aan Vincent dat hij van wandelen houdt.

Dat was een schot in de roos voor Vincent: “Ik zocht al langer iets om me maatschappelijk in te zetten. Maar vaak help je dan eenmalig of je zit er juist helemaal aan vast. Ik wilde iets gezelligs en waardevols doen, wat wel in mijn volle agenda past.” Af en toe mee wandelen met de woensdag wandelclub van Abrona paste perfect! “Na een drukke werkdag een stuk wandelen en écht contact maken. Ik vind het fijn dat het zo laagdrempelig is. Geen hele plannen en gedoe. Gewoon lekker lopen!” En zo simpel kan goed doen zijn.

Enthousiast geworden van dit verhaal? Er zijn altijd mogelijkheden! Wij helpen je graag.

Related Projects

Start typing and press Enter to search

X