Staat jouw organisatie voor een uitdaging in het vinden van geschikt personeel en/of vrijwilligers?

Je bent niet alleen. Zo blijkt het vinden van zorgpersoneel voor veel organisaties heel erg lastig. De vraag naar zorg neemt toe, terwijl het aanbod van gekwalificeerde professionals achterblijft. En dit geldt voor meer sectoren. Denk bijvoorbeeld aan het onderwijs, techniek of de horeca.

Ook het werven van vrijwilligers blijkt niet gemakkelijk. Het vergt tijd en inspanning om mensen te motiveren zich in te zetten voor een maatschappelijk doel. Daarnaast voegt het matchen van vrijwilligers met jouw missie en waarden nog meer complexiteit toe.

Maar er is licht aan het einde van de tunnel….
RAAS, partner van Betrokken Ondernemers Woerden, verzorgt op dinsdag 18 juni een interactieve workshop. Ben jij er bij?

RAAS
Wij zijn RAAS. Als verlengstuk van HR-afdelingen door heel Nederland verzorgen wij toptalenten, zetten we de puntjes op i binnen het recruitment proces en zetten wij merken in de spotlight met onze knallende employer branding campagnes!

Met onze expertise hebben we een interactieve workshop ontwikkeld die precies inspeelt op deze uitdagingen. We laten zien hoe je de juiste Employer Branding creëert voor het aantrekken van personeel en/of vrijwilligers die perfect bij jouw organisatie passen. Vervolgens delen we praktische strategieën om deze branding om te zetten naar een effectieve wervingsstrategie. We gaan nog een stap verder: tijdens de workshop denken we actief met jou mee over de problemen waar je tegenaan loopt.

Het resultaat van deze workshop?
Een versterkte organisatie met de juiste mensen op de juiste plek. Daarnaast verloten we onder de deelnemende organisaties een gratis vacaturescan. Hierbij analyseren we jouw vacaturetekst en geven we tips, samen met een interessante doelgroep- en marktanalyse. Zo schrijf je in no time vacatureteksten die onderscheidend zijn van je concurrentie.

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op 18 juni en onze expertise met je te delen.

Voor wie?
Voor maatschappelijke organisaties en bedrijven die op zoek zijn naar (de juiste) medewerkers en vrijwilligers.

Waar
Bij RAAS, De Bleek 7 in Woerden

Hoe laat
Van 19.00 uur tot 21.00 uur

Kosten
De workshop wordt kosteloos aangeboden door onze partner RAAS

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar hanneke@betrokkenondernemerswoerden.nl

Heel graag tot 18 juni, de koffie staat voor je klaar!

Start typing and press Enter to search

X