Logeerhuis Bredius nieuwe partner

 in Nieuws

Welkom! Logeerhuis Bredius is partner geworden van Betrokken Ondernemers Woerden (BOW). Logeerhuis Bredius is een locatie in het Oudeland met 4 mooi ingerichte kamers waar mensen met een chronische aandoening korte tijd kunnen logeren, zodat de mantelzorger kan uitrusten of van een welverdiende vakantie kan genieten. 

Directeur Mirjam Bijlenga is blij met het partnerschap: “Dit is een volgende mooie stap voor het Logeerhuis Bredius. Dit is de extra ondersteuning die nodig is voor lokale bekendheid. Om deze mooie voorziening nog meer bekendheid te geven heeft het Logeerhuis Bredius een Gouden Cirkel opgezet. Oftewel vrijwilligers, donateurs, sponsoren en bedrijven staan hand in hand om de logés heen om ervoor te zorgen dat zij een geweldige tijd hebben in het deze voorziening. BOW maakt nu dus ook deel uit van deze Gouden Cirkel zodat aandacht en fondsenwerving ook vanuit deze kant kan worden gegeven. Wanneer je zo’n partnerschap cadeau krijgt via sponsoring is dat echt goud!”

Kijk voor meer informatie op de website van Logeerhuis Bredius.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X