Betrokken Ondernemers Woerden

 in Nieuws
Betrokken Ondernemers Woerden

Na ruim 12 jaar Samen voor Woerden is het tijd voor een nieuwe koers. Het blijkt belangrijker dan ooit om langdurige en duurzame relaties op te bouwen. Niet eenmalig matchen, maar elkaar hele jaar door weten te vinden. We zijn van maatschappelijk betrokken ondernemen en willen beter zichtbaar en vindbaar zijn voor ondernemers. Echt samen met ondernemers werken aan impact. Daar spelen wij een belangrijke rol in. Vele bedrijven en maatschappelijke organisaties hebben zich al bij BOW aangesloten als partner. Het levert je ook echt iets op, en dat inzicht groeit. Bij alle partijen.

Bij de nieuwe koers hoort een nieuwe naam. Een naam die helder is, de lading dekt en meteen duidelijk maakt waar we van zijn: Betrokken Ondernemers Woerden.

Vanaf nu zijn wij bereikbaar via het e-mailadres info@betrokkenondernemerswoerden.nl
Heeft u vragen of opmerkingen aan het bestuur? Het bestuur is direct bereikbaar via bestuur@betrokkenondernemers.nl

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X