Meet to Match 11 november

 in Nieuws

Wil jij jouw netwerk vergroten, nuttige en interessante contacten opdoen én concrete matches maken voor jouw organisatie? Dat kan tijdens de Meet to Match op donderdagmiddag 11 november a.s. We zijn te gast bij de inspirerende TechnoHUB.

De afgelopen periode heeft ons doen inzien dat fysieke ontmoetingen en écht contact onbetaalbaar zijn. En dat méér niet altijd beter is. Daarom kiezen we voor een andere opzet dan de bekende Beursvloer. Met meer rust en ruimte voor oprechte aandacht, meer impact en duurzamere verbindingen. Kwaliteit boven kwantiteit. En beter passend in de huidige tijdsgeest.

De Meet to Match is exclusief – en gratis – voor betrokken ondernemers uit Woerden én voor onze maatschappelijke partners. Meer informatie vind je hier op de website. 

Aanmelden kan eenvoudig per e-mail info@samenvoorwoerden.nl of via onderstaande button.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X