Kerstwens: hulde voor studenten zorg en welzijn

 in Kerstwensen, Nieuws

‘Iets lekkers voor de 79 studenten Verpleegkunde van mbo Rijnland, omdat zij op jonge leeftijd tijdens hun stage ineens in de frontlinie zijn komen te staan’, luidde de kerstwens van Toos van Soest.

Deze bijzondere kerstwens is van harte opgepakt en mogelijk gemaakt door Laura Schouten, franchisenemer vanMcDonalds Woerden. Als ondernemer met een zwak voor zorgmedewerkers (‘ik heb grote bewondering voor mensen werkzaam in de zorg’), deed zij alle zorgstudenten een dikke cadeaubon cadeau en een exclusieve hoodie. Burgemeester Molkenboer sprak de studenten bij mbo Rijnland waarderend toe. RTV Utrecht pikte het nieuwsbericht op en deed verslag via radio (live) en tv.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X