Sinterklaas via livestream toch in huiskamers

 in Nieuws

Sinterklaas kon 5 december helaas niet in levende lijve naar huiskamers komen. Maar via livestream vanuit KAS Meeting en door PSPA Service (mede mogelijk dankzij VSB Fonds Woerden) was het net of Sint Marcel en Piet Evert er live bij waren. Ze deden een sinterklaasbingo. Maar liefst 84 bewoners van zes woonzorglocaties deden mee aan de live bingo. Er waren tientallen verrassingspakjes van Woerdense ondernemers te winnen. Bij Amerpoort Berlengakade deden Astrid, Joy, Karin, Miep, Paula, Roza en Sylvia mee. Miep en Sylvia hadden BINGO! Andere deelnemers wisten de juiste antwoorden op sinterklaasraadseltjes. Zoveel blije gezichten, dat deed de Sint deugd. Al komt hij volgend jaar toch liever zelf weer de huiskamers binnen.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X