26 september seminar Goed werkgeverschap loont!

 in Nieuws

Minder uitval en loyalere gemotiveerde medewerkers. Dat is het streven van elke werkgever. Maar hoe zorg je hiervoor als je bedenkt dateen op de zes werkenden mantelzorger is en 20% van hen combinatiedruk ervaart? Ook in uw bedrijf. Over dit onderwerp organiseert Samen voor Woerden in samenwerking met Werk & Mantelzorg, MVO Nederland en BlijWerkt het seminar ‘Goed werkgeverschap loont!’. Graag praten we met u over nut en noodzaak van mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid. Hoe komt u tot duurzame(re) inzetbaarheid van medewerkers en vooral wat levert een zorgvriendelijke bedrijfscultuur u op? Lagere kosten door minder verloop, hogere productiviteit en een betere kwaliteit!

Kom daarom op dinsdag 26 september naar deze inspiratiemiddag voor ondernemers, HR-managers en iedereen die geïnteresseerd is in vitaliteit, verzuimpreventie en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Kijk hier voor meer informatie een aanmelden

 


 

               

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X