Peiling maatschappelijk ondernemen in de gemeente Woerden

 in Nieuws

Peiling maatschappelijk ondernemen in gemeente Woerden

Veel ondernemers in Woerden zijn maatschappelijk betrokken. We willen in kaart brengen hoe ondernemers in Woerden dat in de praktijk brengen, waar ze tegenaan lopen en welke ondersteuningsbehoeften er zijn. Deze peiling is een initiatief van de Gemeente Woerden en Betrokken Ondernemers Woerden (BOW). Ben jij ondernemer, vul dan deze peiling in. Het kost je 10-15 minuten.

Na afloop ontvang je – als je daar interesse in hebt – een persoonlijk rapport, waar je je eigen antwoorden ziet en de gemiddelden van de ondernemers in Woerden. Klik hier voor de vragenlijst.

Veel gestelde vragen:

  • Wat is BOW? Stichting Betrokken Ondernemers Woerden (BOW) is een zelfstandige stichting, in 2009 opgericht, die ondernemers ondersteunt bij het lokaal maatschappelijk betrokken ondernemen. BOW heette tot 2021 Samen voor Woerden. BOW zorgt voor matches tussen bedrijven en lokale goede doelen. Je kent BOW mogelijk van een van de vele activiteiten, zoals de Beursvloer (werd tot 2021 georganiseerd), NL Doet, de Dag van de Betrokken Ondernemer, de Woerden Werkt mee Weken en allerlei acties van ondernemers voor maatschappelijke organisaties (zoals de kerstwensen actie en verwendagen en de rollatorrace voor senioren)
  • Waarom voeren we deze peiling uit? Maatschappelijk ondernemen is belangrijk voor de samenleving, het toont en creëert betrokkenheid en samenhang. In Woerden ondersteunen de gemeente en BOW hierbij. We inventariseren daarom hoe het ervoor staat en waar de behoeften liggen zodat de gemeente en BOW hierin beter kunnen ondersteunen.
  • Is het anoniem? De antwoorden worden door Stichting BOW verwerkt in een rapportage.
  • Wat gebeurt er met mijn gegevens? De gegevens worden alleen gebruikt voor de rapportage. In de persoonlijke rapportage staan jouw eigen antwoorden ten opzichte van de gemiddelde uitkomsten.
  • Wat gebeurt er met de uitkomsten van de peiling? BOW en de Gemeente Woerden bepalen op basis van de uitkomsten wat de gewenste inzet is van ondersteunende diensten. Denk daarbij aan trainingen, informatiebijeenkomsten, een loket, etc.

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X