Sportieve clinics voor Woerdense bedrijven

 in Nieuws

Vitaliteit op het werk is een belangrijk thema. Uit onderzoek is gebleken dat fitte en vitale werknemers productiever zijn en dat zij hun werk langer volhouden met meer plezier en meer energie. Bedrijven kunnen op verschillende manieren werken aan de gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Verschillende Woerdense bedrijven besteden al actief aandacht aan vitaliteit, bijvoorbeeld door met collega’s mee te doen aan lokale sportwedstrijden.

Beweegteam Woerden wil Woerdense bedrijven hierbij extra ondersteunen. De buurtsportcoaches van het Beweegteam zetten zich in voor een gezonde en actieve leefstijl van alle inwoners van de gemeente Woerden. Dit doen zij bijvoorbeeld door de promotie van sport en bewegen in de Woerdense Sportweek van 20 tot 29 september. Speciaal voor Woerdense bedrijven is er een lijst opgesteld van 23 lokale sportaanbieders die ervoor openstaan om clinics te verzorgen voor bedrijven. Het aanbod is uitdagend en divers, van capoeira, bootcamp, korfbal, padel, boksen en suppen tot dans- en theaterclinics, mindfulness en zelfs een lezing over schaken van een schaakgrootmeester. Met deze dienst wil het Beweegteam een win-win-situatie creëren. Voor veel sportaanbieders zijn de kosten een groeiend probleem. Zij kunnen hiermee een extra inkomstenbron creëren. Aan de andere kant is een sportieve clinic voor een bedrijf een leuke vorm van teambuilding, die niet alleen gezond is, maar ook gezellig en goed voor de organisatie! De hele lijst kunt u vinden op de site van het Beweegteam via https://beweegteamwoerden.nl/activiteit/sportieve-clinics-voor-bedrijven/

Bent u wel op zoek naar een sportieve clinic, maar ziet u nog geen geschikt aanbod in de lijst? Neem dan gerust contact op met het Beweegteam door te mailen naar info@beweegteamwoerden.nl. Het Beweegteam denkt graag met u mee in uw zoektocht naar een sportieve, gezonde activiteit voor uw medewerkers.
Bent u een sportaanbieder en biedt u ook activiteiten voor bedrijven, maar is uw aanbod nog niet opgenomen in de lijst?
Ook dan kunt u mailen naar info@beweegteamwoerden.nl

 

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X