‘Bellenblaas is fantastisch goed voor het stimuleren van mondmotoriek, er gaan er hier gigantisch veel doorheen’, aldus Jantien Bos van Reinaerde Kinderdagcentrum aan de Jan Steenstraat 79.

Het dagcentrum werd verrast met twee treetjes bellenblaas uit handen van Jan Bikkers van Gamma Woerden. Dat de ogenschijnlijk kleine maar sympathieke geste zó passend is, dat had Jan Bikkers van Gamma niet bedacht. Jan Bikkers: ‘We hebben geregeld leuke gadgets voor kinderen, maar dat dit zo goed terecht komt, is fantastisch. Ik vroeg Nanette van Samen voor Woerden of zij een goede bestemming wist.’

De kennismaking van de retail coach met het kinderdagcentrum voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand leidde tot veel meer moois. Leidster Jantien Bos vertelde dat ze geregeld met de kinderen als uitje naar de Gamma-winkel gaat, omdat die zo fijn ruim en hoog is. Andere winkels zijn vaak krap, teveel prikkels. Na die onverwachte ontboezeming ontstonden spontaan nog meer ideeën bij Jan Bikkers; van een zandbak in de winkel als de kinderen weer komen, tot een trampoline voor het KDC.

Related Projects

Start typing and press Enter to search

X