Colofon

Disclaimer

De website samenvoorwoerden.nl is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Samen voor Woerden aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website.

De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Samen voor Woerden gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op samenvoorwoerden.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet door anderen worden gebruikt. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden bij de webredactie?

Colofon

De website samenvoorwoerden.nl is ontwikkeld door Samen voor Woerden in samenwerking met Loyals. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met de webredactie.

Start typing and press Enter to search

X