WOERDEN WERKT MEE WEEK!

Woerden werkt mee week

Betrokken Ondernemers Woerden wil medewerkers van bedrijven kennis laten maken met medewerkersvrijwilligerswerk. Dit kan namelijk leiden tot grote, maatschappelijke impact, meer dan je denkt. Het draagt bij aan het oplossen van maatschappelijk vraagstukken uit de samenleving. Er worden nieuwe relaties aangegaan die meer onderlinge verbondenheid in Woerden schept. Het geeft de medewerker een gevoel van nodig zijn en zingeving. En tot slot verstrekt het de reputatie  en positie van je bedrijf.

Medewerkers, kleine ondernemers en ZZP’ers worden uitgenodigd om dit doel in woord en daad te ervaren tijdens de Woerden werk mee week. Er worden goed onderbouwde matches gemaakt tussen medewerkers en maatschappelijk organisaties op ‘denkkracht’ (Hoofd), ‘spierkracht’ (handen) en ‘aandacht’ (hart). Vraag en aanbod komen hier prachtig samen.

Wat levert het je op?

-Je doet aan goed nabuurschap en…helpen maakt je happy

-Mogelijkheid tot versterken van onderlinge verbinding en samenwerking tussen medewerkers (want samen goed doen/beleven werkt verbindend)

-Aantrekkelijk werknemer schap, je bent (samen met collega’s) van betekenis voor een ander en dat mag je doen vanuit de organisatie waar je werkt!

-Positieve (media) aandacht, je laat zien waar je werkt en daar mag je trots op zijn!

De aanpak:

-Je schrijft je in voor 15 oktober
-We doen en korte intake en halen op waar je graag een bijdrage in levert. (en laten je zien waar er behoefte aan is)
-We maken de match en we prikken een datum/dagdeel
-Het is zover! Je komt in de week van 7 t/m 11 november in actie voor een maatschappelijke organisatie, geweldig!

Je kan je aanmelden voor 15 oktober door een mail te sturen naar marieke@betrokkenondernemerswoerden.nl

Woerden werkt mee week!

Start typing and press Enter to search

X