MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES

Heeft uw maatschappelijke organisatie menskracht, expertise of middelen nodig om haar doelen na te streven en opdrachten waar te maken? Wilt u als maatschappelijke organisatie uw netwerk vergroten?

Bedrijven en medewerkers zetten zich graag in voor maatschappelijke organisaties, maar weten vaak de weg niet te vinden naar uw organisatie.

 

Wat bieden wij onze maatschappelijke partners?

Betrokken Ondernemers Woerden ondersteunt maatschappelijke organisaties bij het opzetten van partnerschappen en succesvolle samenwerking met bedrijven.

Kwintes is partner van Betrokken Ondernemers Woerden. De organisatie ondersteunt mensen met psychiatrische of psychosociale problemen bij wonen, werken en leren naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan. Marcella Orviedo Nunez, gebiedsmanager Utrecht West, vindt meedoen voor iedereen waardevol: ‘Wij stimuleren de ontmoeting met elkaar om daarmee iets te kunnen betekenen voor elkaar of voor de buurt. Met deelname aan Betrokken Ondernemers Woerden hopen wij hier iets in te kunnen betekenen.’

Voor maatschappelijke organisaties

Zijn er voordelen? Ja, heel veel

 • Dromen laten uitkomen en doelen bereiken
 • Netwerk vergroten in de regio via ons platform
 • Ontvang minstens 1 bemiddeling per jaar + een aantal diensten
 • Vrijwilligers uit het bedrijfsleven
 • Positieve media-aandacht
 • Exclusieve toegang tot workshops, kennissessies en match-events

Zijn er voorwaarden? Slechts een paar

 • U betaalt een jaarlijkse partnerbijdrage vanaf € 250,-.
 • Voor vrijwilligersorganisaties geldt het gereduceerde tarief vanaf € 100,-.
 • U stelt uw maatschappelijke organisatie open voor Woerdense bedrijven
 • U heeft een goed aanspreekpunt binnen de organisatie

Uw partnerschap gesponsord

Wilt u met uw vrijwilligersorganisatie aansluiten bij ons netwerk, maar is de jaarlijkse bijdrage van 100,- moeilijk  op te brengen? Neem dan contact met ons op. Er zijn namelijk ondernemers in Woerden die zo’n partnerschap graag willen sponsoren. We vertellen je graag over de mogelijkheden.

WAT KRIJGT U VAN ONS

Icoon advies

COACHING EN ADVIES

Wij bieden jaarlijks workshops aan voor maatschappelijke en vrijwilligersorganisaties hoe zij succesvol kunnen samenwerken met bedrijven ter voorbereiding op de Beursvloer.

NL Doet

Burgemeester, wethouders en de partners van Samen voor Woerden maken zich vrij en steken hun handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties in de gemeente Woerden. Zo ontstaan mooie, vaak duurzame, verbindingen.
Film door Woerden.tv https://woerden.tv/?s=Nldoet

MIDDELEN EN MATERIALEN

We verbinden goederen uit het bedrijfsleven met maatschappelijke organisaties voor een tweede leven. Wij vinden een goede bestemming voor computers, printers, kantoormeubilair of voorraad.

MATCH EVENTS EN NETWERK

Wilt u in een plezierige sfeer netwerken en verbindingen leggen tussen bedrijven waarbij uw vraag centraal staat? Onze match-evenementen dragen hieraan bij.

Matches

Verschillende maatschappelijke organisaties zijn u voor gegaan in het bewerkstelligen van onze droom om een hechtere samenleving te creëren. Benieuwd hoe u onderdeel kunt zijn van een hechter Woerden? Bekijk hier projecten ter inspiratie.

ERVARINGEN MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES

Marcella Oviedo Nuñez, Kwintes: ‘Wij stimuleren de ontmoeting met elkaar om daarmee iets te kunnen betekenen voor elkaar of voor de buurt. Met deelname aan Samen voor Woerden hopen wij hier iets in te bereiken.’

Esther van de Woestijne, Persoonlijk Ondersteuner Abrona:
‘Samen voor Woerden zorgt voor verbinding! Wij hebben dankzij Samen voor Woerden veel mooie contacten gelegd en zijn duurzame verbindingen aangegaan met andere maatschappelijke organisaties en bedrijven. Steeds met als doel elkaar te versterken zodat onze cliënten zich kunnen blijven ontwikkelen en meer mogelijkheden en kansen krijgen in de samenleving.’

Start typing and press Enter to search

X