Een nieuwe koers, een nieuwe naam en nieuwe gezichten

 in Nieuws
Tijdens de succesvolle Meet to Match bijeenkomst eind vorig jaar onthulde burgemeester Molkenboer onze nieuwe naam ‘Betrokken Ondernemers Woerden’ (BOW). Samen met ondernemers uit Woerden werken aan impact en samen het verschil maken, dat is waar BOW voor staat.
 
Na ruim zes jaar zich met hart en ziel voor BOW te hebben ingezet, is het voor intermediair Nanette Mostert tijd om het stokje over te dragen. Nanette heeft sinds 2016 ontelbare matches tussen het bedrijfsleven en het maatschappelijk veld weten te maken. Overal zag zijn verbindingen en wist die vervolgens ook te maken. Verder heeft Nanette een belangrijke rol gespeeld in het verder professionaliseren van de stichting. De koers- en bijbehorende naamswijziging waren dan ook een mooie bekroning op haar werk.
 
Het werd tijd het stokje over te dragen. Nanette is heel erg blij dat een geweldige opvolgster gevonden is en geeft aan; ‘Verbindingen maken is iets wat je in het DNA moet hebben zitten, en dat heeft Marieke Dik zeker’. Marieke Dik, eigenaar van bureau Findig, is een bekende in het Woerdense. Zo was zij één van de oprichtsters van het zzp-netwerk Zoom en was zij in menig Woerdens netwerk terug te vinden. Het betekenisvol ondernemen is in haar eigen bedrijf een steeds belangrijker element geworden. Intermediair zijn voor BOW past hier naadloos in. ‘Betrokken ondernemen is mijns inziens niet meer weg te denken anno nu, ik ben heel nieuwsgierig wat we kunnen betekenen voor elkaar!’
 
Marieke staat er niet alleen voor. Zij doet dit samen met project ondersteuner Natascha de Vogel, ook een bekende in het Woerdense. Ook Natascha heeft het betekenisvol ondernemen in het bloed zitten. In alles wat zij doet, is het ‘samen Woerden een beetje mooier maken’ een belangrijke drijfveer.
 
Benieuwd wat BOW voor jouw bedrijf/organisatie kan betekenen? Mail naar marieke@betrokkenondernemerswoerden.nl en we denken graag met je mee.
Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X