Vacature Intermediair maatschappelijk betrokken ondernemen

 in Nieuws

Vacature Intermediair maatschappelijk betrokken ondernemen
ZZP’er | Woerden | gemiddeld 16 uur per week

Ben je representatief, enthousiast, leg je gemakkelijk contacten en breng je graag verschillende partijen bij elkaar? Dan ben jij misschien de netwerker en organisator die we zoeken!

De organisatie
Stichting Betrokken Ondernemers Woerden is in 2009 als Samen voor Woerden opgericht en maakt deel uit van het landelijk netwerk SVBO met zeven vestigingen. Betrokken Ondernemers Woerden is hét netwerk van bedrijven en organisaties in Woerden dat maatschappelijk betrokken ondernemen (mbo) wil stimuleren en uitdragen om de sociale binding tussen bedrijfsleven en samenleving te vergroten. Omdat wij geloven dat mbo voor alle partijen iets oplevert.

De functie
Als Intermediair werk je zelfstandig. Kern van je functie is het stimuleren van zoveel mogelijk matches – bij voorkeur langdurige partnerships – tussen bedrijf (commercieel) en samenleving (ideëel). Je bent verantwoordelijk voor partnerwerving, accountbeheer, administratie, PR en marketing, matchmaking en projectmanagement. Je bent hét gezicht van Betrokken Ondernemers Woerden. De functie is op zzp-basis.

De kandidaat
Je voelt je thuis in sociaal ondernemerschap, accountmanagement en netwerken. Je legt gemakkelijk contact en weet mensen mee te nemen en te enthousiasmeren. Werken doe je zelfstandig en kwaliteitsgericht. Je spreekt zowel de taal van maatschappelijke organisaties als bedrijfsleven, werkt planmatig en gestructureerd met focus op resultaat. De ideale kandidaat heeft een HBO-profiel en woont in de gemeente Woerden of directe omgeving.

Meer informatie
Voor vragen over deze mooie, veelzijdige functie kun je contact opnemen met Nanette Mostert, huidige intermediair 06 4767021. “Ik heb dit werk jarenlang met veel plezier gedaan. Het is een geweldige en zinvolle functie met veel ruimte voor eigen ideeën. Ik vertel je er graag meer over.”

Sollicitaties
Reageer tot 15 november 2021 met een brief en cv aan Junior Brandenburg (voorzitter) op info@samenvoorwoerden.nl

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X