Philadelphia De Plint blij met partnerschap

 in Nieuws

Philadelphia De Plint sluit zich aan bij het netwerk van Samen voor Woerden. De Plint is een dagbestedingslocatie en leerwerktraject in Woerden. In het wijkcentrum in het Schilderskwartier werken 15 mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

Denise Wognum, werkbegeleider, is blij met de samenwerking: ‘We hebben al diverse keren fijn samengewerkt met Nanette van Samen voor Woerden. Ze helpt onze cliënten aan leuke werkzaamheden zoals de plaatjesruilactie van de Jumbo. En ze introduceert ons bij ondernemers en organisaties zoals de TechnoHUB. Goed om onze samenwerking nu te formaliseren. Samen zijn we sterker.’

Nanette Mostert, intermediair betrokken ondernemen bij Samen voor Woerden, is blij met de nieuwe samenwerkingspartner. ‘Philadelphia De Plint heeft een belangrijke wijkfunctie en om dat verder uit te bouwen, daar denken wij graag in mee. Ze bakken er wekelijks overheerlijke appeltaartjes en kunnen die ook bezorgen. Dat mogen meer Woerdenaren en bedrijven weten.’

Over Philadelphia De Plint
De cliënten die bij De Plint dagbesteding of een leerwerktraject volgen, verzorgen de lunch en de koffie voor de mensen die er komen. Het ziet er altijd keurig uit, want er wordt ook schoongemaakt. Wie goed zijn best doet, kan een certificaat halen. In de Plint komen ouderen voor tal van activiteiten. Er komen bewoners van de woningcorporatie voor het spreekuur. En wijkbewoners komen er koffie drinken, eten of de krant te lezen. Voor al deze bezoekers zijn zij de gastheer en gastvrouw. De medewerkers van Philadelphia spelen een belangrijke rol bij de Plint. Zo helpen medewerkers met het serveren bij de activiteiten in het wijkcentrum, bakken ze overheerlijke taarten, koken ze verse warme maaltijden voor buurtbewoners en ze ondersteunen bij de facilitaire dienstverlening.

Op onderstaande foto v.l.n.r. cliënten Paul, Jojanneke, Corné, Nelleke en Joeri maken graag even tijd tussen hun werkzaamheden door om te poseren voor hun dagbestedingslocatie De Plint, samen met werkbegeleider Denise Wognum

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X