Danny Boere nieuwe penningmeester

 in Nieuws

Danny Boere, mede-eigenaar van Oudshoorn & Schoe Accountants en Belastingadviseurs B.V., is per april als penningmeester toegetreden bij Samen voor Woerden. “Voor mij een mooie kans om mijn expertise in te zetten en bij te dragen aan betrokken ondernemerschap in Woerden”.

Danny Boere (37) is geboren en getogen in het pittoreske Oudewater. Hij is vader van twee kinderen, loopt graag hard en is gek op voetbal en motorrijden. Danny werkt als accountant en belastingadviseur bij Oudshoorn & Schoe Accountants en Belastingadviseurs B.V., waarvan hij mede-eigenaar is. Naast zijn werk en hobbies is hij maatschappelijk actief. Zo zette hij zich jarenlang in voor Koningsdag en is hij nog steeds actief voor JCI en de Woerdense VakantieWeek. “Het ligt in mijn aard om vrijwilligerswerk te doen. Mijn dochter is gehandicapt en heeft veel zorg nodig. Misschien komt het willen zorgen ook daarvandaan.” Ondanks het feit dat Danny een onderneming in Woerden heeft, wil hij het maatschappelijk veld nog beter leren kennen. “Als penningmeester bij Samen voor Woerden kan ik mijn expertise inzetten en tegelijkertijd leer ik nieuwe mensen en ondernemers kennen. Ik heb er enorm veel zin in”.

Danny Boere nieuwe penningmeester
Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X