Topwebinar van Chris Jarvis 24 juni

 in Nieuws

Als organisatie wil je je niet alleen maar onderscheiden met je producten of diensten. Verschil maak je tegenwoordig juist met je maatschappelijke betrokkenheid, Met zaken als social return,  diversiteit en inclusiviteit. Je daar sterk voor maken vergroot de goodwill bij je doelgroepen. En het verhoogt de trots van je medewerkers voor jou als werkgever. Maar hoe richt je ‘corporate volunteering’ als organisatie zelf in? Dat hoor, leer en zie je op donderdag 24 juni: tijdens het webinar ‘Succesvolle en impactvolle employee volunteering, de 5 principes voor de next step’.

Wat kun je verwachten?
Onze spreker is een internationale autoriteit op dit gebied: Chris Jarvis. Hij is vooral bekend van zijn TEDx-presentaties. Chris is een inspiratiebron met kennis van alle facetten. Hoe je employee volunteering organiseert. Wat voor jou bedrijf of organisatie het belang kan zijn. En vooral hoe je je mensen meeneemt in jouw maatschappelijke betrokkenheid, aan de hand van de 5 succesprincipes. De insteek is praktisch, vanuit het perspectief van ondernemingen.

‘Ik werk al een aantal jaar met Chris Jarvis. Ik ben onder de indruk hoe hij op basis van wetenschappelijke inzichten een innovatieve kijk heeft ontwikkeld op hoe vrijwilligerswerk de wereld positief beïnvloedt. Niet alleen omdat de vrijwilliger iets geeft aan een ander, maar ook omdat het vrijwilliger zelf verrijkt.’  Dr. Lonneke Roza deed jarenlang onderzoek bij Rotterdam School of Management en is voorzitter van Vattenfall Foundation en bestuurslid van Facilicom Foundation

Wie organiseert het webinar?
Het webinar is de start van Good Busy, een nieuwe community van bedrijven die willen bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken. Good Busy is een initiatief van Vereniging NOV, brancheorganisatie voor vrijwillige inzet. NOV organiseert het webinar in samenwerking met de Facilicom Foundation en de Vattenfall Foundation.

Voor wie is dit webinar een must-see?

  • Als je als bedrijf wilt bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken door kennis, expertise en tijd van je medewerkers beschikbaar te stellen, maar niet goed weet waar je moet beginnen óf vastloopt in de implementatie
  • Als je een commercieel bedrijf bent, van klein tot groot (ook corporate foundations)
  • Als je dga, ceo en beslisser of beïnvloeder bent op het gebied van hr, communicatie of mvo

Datum en tijd
Donderdag 24 juni, van 15.30 uur tot 16.30 uur. De voertaal tijdens het webinar is Engels.

Aanmelden
Wacht niet langer om je goede bedoelingen om te zetten in goede daden. Klik hier en meld je aan!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X