Tweede webinar voor HR-professionals 3 juni

 in Nieuws

Goed nieuws! Het tweede webinar uit de reeks Medewerkersvrijwilligerswerk als HR-tool is op 3 juni van 16.00 tot 17.30 uur online te volgen. Deelname is gratis. 

Tijdens dit webinar komen twee best practices over het voetlicht. Regina Nieboer (Senior project manager for sustainable employability) bij Philips Benelux en Inge Postma (Senior adviseur Maatschappelijk Betrokken Ondernemen) bij ABN AMRO Foundation gaan uitgebreid in op de verrassende opbrengsten (social impact) voor organisaties bij structureel en duurzaam investeren in vrijwilligerswerk door medewerkers.

Je kunt je direct inschrijven via de website. Hierin vindt je tevens een samenvatting van het eerste webinar. Dit webinar met Dr. Lonneke Roza was een groot succes en is nog terug te kijken op youtube of in een verslag terug te lezen (pdf).

Inge Postma, ABN AMRO Foundation

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X