Karin Horsting nieuw bestuurslid

 in Nieuws

Met ingang van 2021 is Karin als secretaris toegetreden tot het bestuur van Samen voor Woerden. Sinds 2007 woont Karin in Woerden en nadat zij jarenlang haar eigen bureau in de sport had, is zij in 2018 gestart met haar onderneming Eerbetoon Uitvaartbegeleiding. In haar ondernemerschap heeft zij altijd oog voor maatschappelijke betrokkenheid. ‘Helpen maakt je happy, iets voor een ander betekenen, voelt goed. Door commerciële bedrijven met maatschappelijke organisaties te verbinden, ontstaan impactvolle resultaten. De Woerdense samenleving met elkaar een beetje mooier maken, dat is waarvoor ik dit doe. Dat is waarom ik graag mijn steentje bijdraag.’ We zijn ontzettend blij met de komst van Karin en de kennis en de energie die zij meebrengt.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X