Plaatjes, plaatjes, plaatjes….

 in Matches, Nieuws

Maandenlang konden klanten van de Woerdense Jumbo supermarkten historische Woerdense plaatjes sparen en die in het bijzonder plakboek plakken; ‘Woerden – vroeger vergeleken met vandaag’. De actie was een groot succes en er werd fanatiek verzameld en geplakt. Want; het boek moet compleet!

Jumbo wil haar klanten hier graag bij helpen, maar dat bleek een enorme klus. Want in de ruilactie gaan honderden, zo niet duizenden plaatjes van de Jumbo-actie om. Spaarders deponeerden dagelijks hun enveloppen met dubbele plaatjes en bestellijsten met nog ontbrekende plaatjes in de inzamelbakken bij hun Jumbo filiaal. Een dagtaak om dat allemaal voor elkaar te krijgen…

Samen voor Woerden bracht een samenwerking tot stand tussen de Jumbo, Abrona (NUdoen!) en Stichting Philadelphia – De Plint. Op de dagbestedingslocaties is keihard gewerkt om alle plaatjes te sorteren, en al het omruilwerk te regelen. Honderden enveloppen zijn verwerkt. “Wat een mega klus. Dubbele Woerden kaartjes uitzoeken zodat Woerdenaren hun boek compleet kunnen maken. Super leuke actie!”, aldus NUdoen! De Plint – Philadelphia over de actie: “Dagelijks worden de plaatjes uitgezocht op volgorde en kijken wij welke plaatjes mensen nog missen. Deze zoeken wij bij elkaar en doen ze op de post. Wat een heerlijke bezigheid! Iedereen vind het enorm leuk om mee te helpen!!”

Nanette Mostert van Samen voor Woerden heeft de partijen graag samengebracht. “De leukste match van het jaar en een schoolvoorbeeld van win/win; drie Jumbo-ondernemers zijn ontzorgd, deelnemers van Abrona en Philadelphia leveren fantastisch werk en honderden Woerdenaren zijn blij met een compleet plaatjesboek.”

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X