Records bij jubileumeditie Beursvloer Woerden

 in Nieuws

Meer matches dan vorig jaar (174), veel meer deelnemers (143), een hogere maatschappelijke waarde (€ 123.045) en een fors hogere gemiddelde waarde per match (€ 707). Dat zijn de (voorlopige) uitkomsten van de tiende editie van Beursvloer Woerden op 11 oktober. Jubelende resultaten die het feestelijke jubileum van het jaarlijkse meet & matchevenement eer aandoen.

Samen voor Woerden en De Meiden van Breuren zetten in co-productie met maatschappelijk betrokken ondernemers Event Support Holland, Purple Haze en Van der Putten Standbouw een spectaculaire beursvloer neer. In de tot feestzaal omgebouwde bedrijfshal van Event Support startte het event door een meeslepende act door De Meiden van Breuren, waarbij de deelnemers zich letterlijk met elkaar verbonden met draden wol. Een ultiem begin voor ontmoeting en verbinding. Na twee uur matchen maakte burgemeester Molkenboer de meest creatieve beursvloermatch bekend. Abrona NUdoen! gaat met cliënten in oktober graag collecteren voor Inloophuis Leven met Kanker. Als tegenprestatie biedt het Inloophuis storytelling over Abrona NUdoen! Een krachtig, inspirerend en drempelverlagend verhaal over de mogelijkheden en talenten van de mensen van NUdoen! Het effectief verhaal over mogelijkheden dat iedereen moet (leren) kennen.

De beursvloer sloot met een verrassende bonus tijdens het pitchpodium van De Meiden van Breuren. Vier organisaties hadden een pitchvraag ingediend en werden uitgenodigd voor een korte krachtige pitch. Na razendsnel beraad besloten De Meiden van Breuren alle pitchers tot winnaar uit te roepen. Boogh Harmelen, Abrona NUdoen!, KUNST ad RIJN en De Terugwinning winnen allemaal een event door De Meiden van Breuren met hun hulpvraag centraal.

De tiende editie van Beursvloer Woerden kende alleen maar winnaars. Burgemeester Molkenboer zegde toe dat de volgende beursvloer mag plaatsvinden in het gloednieuwe stadhuis van Woerden.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X